Business Intelligence & Reporting

Via Business Intelligence en Reporting krijgt u sneller betere bedrijfsinzichten en kan u steeds de juiste beslissingen nemen.

Met inzichten uit het verleden kunt u de toekomst voorspellen. Dat is waarover het gaat bij Business Intelligence (BI). Als u het moeilijk vindt om snel toegang te krijgen tot de juiste informatie (analyses, rapporten) die u nodig heeft om uw bedrijfsdoelstellingen te bereiken, dan is een BI-oplossing wellicht een goede oplossing.

BI dashbord met SharePoint

SharePoint vormt een solide BI-oplossing voor het aanbieden van overzichtelijke dashboards waarmee snel en eenvoudig informatie kan opgehaald, samengebracht, en gepresenteerd worden. En dit op basis van betrouwbare en uitgebreide data uit meerdere en verschillende bronnen, zoals rapporten, grafieken, statistieken en KPI’s.

Savaco biedt een volledige geïntegreerde set van Business Intelligence-oplossingen die u kunnen helpen om de complexiteit van het structureren en verspreiden van informatie te verminderen. Op deze manier krijgt u een solide basis om betere beslissingen te kunnen nemen. Met de meest recente gegevens bij de hand kunnen onze Business Intelligence-oplossingen u helpen om uw bedrijf te managen op basis van de KPI’s die voor u belangrijk zijn!

BI oplossingen met impact

Laat onze BI-experts u begeleiden in het creëren van transparante dashboards die voor uw bedrijf vitaal zijn om de vooropgestelde doelstellingen te halen en op deze manier een stevig concurrentievoordeel te creëren.

Savaco beter leren kennen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We maken graag tijd voor u vrij.

Contact opnemen