Document Management

Door het slim beheren van informatie en documentatie kan u de efficiëntie en productiviteit in uw bedrijf gevoelig verhogen.

Iedereen worstelt met de hoeveelheid informatie die organisaties produceren. Documenten, e-mails, databases, foto’s, video’s, webpagina’s,… worden dagelijks gecreëerd in alle afdelingen van uw onderneming. Deze informatie wordt vaak opgeslagen op diverse plaatsen zoals file servers, lokale harddisks en USB-sticks bij werknemers. Door het slim beheren van deze informatie kan u de efficiëntie en productiviteit in uw bedrijf gevoelig verhogen en de informatiestromen optimaliseren.

Documentbeheer met SharePoint

Savaco is expert in het leveren van Document Management – of ruimer Enterprise Content Management (ECM)-oplossingen. Deze oplossingen zijn gebouwd op een SharePoint-platform die een combinatie vormt van traditioneel content management, sociale interactiemogelijkheden en krachtige zoekmogelijkheden.

Startend van een goed inzicht en begrip van uw informatie en het creëren van taxonomieën op bedrijfsniveau kunnen wij SharePoint ECM-oplossingen bouwen die resulteren in een goed beheer van de informatie, die gemakkelijk te vinden is en die gedeeld en gebruikt kan worden doorheen de ganse organisatie.

Web Content Management

Records Management

Document Management

Elektronische formulieren

 

SharePoint was een aanleiding om komaf te maken met ongestructureerde en dubbele documenten die op verschillende plaatsen stonden. Het toevoegen van metadata maakte ze nog makkelijker opzoekbaar.

Willy Vercruysse, ICT-directeur Metagenics Europa

Lees de volledige klantgetuigenis.

 

ECM-oplossing met impact

Indien u uw informatie op een meer gestructureerde manier wil beheren, neem dan contact op met Savaco en kom meer te weten over de SharePoint Document Management en ECM-oplossingen.

Savaco beter leren kennen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We maken graag tijd voor u vrij.

Contact opnemen