Forms & Workflows

Door tijdrovende bedrijfsprocessen te automatiseren kan u de operationele efficiëntie gevoellig verhogen.

Moet u meer bereiken met minder middelen? Om te slagen in de huidige business context moeten organisaties de juiste middelen en technologie inzetten om de efficiëntie en kwaliteit van processen te maximaliseren. Business Process Management (BPM) is de sleutel tot het begrijpen en leveren van de meest efficiënte manier om uw bedrijf te managen. Het doel is het elimineren van manuele processen die tijd en geld kosten. Door het gebruik van geïntegreerde formulieren en workflows kan u processen automatiseren. De voordelen zijn groot: hogere operationele efficiëntie , lagere operationele kosten, grotere klanttevredenheid eneen verminderde papiermassa en storagekost.

Procesverbetering met SharePoint

Of u nu onnodige en tijdverslindende stappen wil wegnemen, werkprocessen wilt standaardiseren, of uw data in één bewaarplaats wilt beheren voor rapportage en analyse, Savaco’s formulier en workflow-oplossingen laten dit allemaal toe.

Met SharePoint forms en workflows beschikt u over een platform voor continue procesverbetering. Savaco ontwerpt en implementeert deze geautomatiseerde formulieren en workflow-oplossingen en leidt zo de gebruikers door complexe processen.

Processen automatiseren en standaardiseren

Om uw bedrijf optimaal te laten functioneren hebt u tools nodig om uw bedrijfsprocessen in kaart te brengen en te optimaliseren. Neem contact op met Savaco om te bepalen hoe u uw bedrijfsprocessen kan vereenvoudigen en versnellen door automatisatie.

Zo hebben we op vlak van kwaliteitszorg dankzij de invoering van Nintex Workflows een aantal slimme automatiseringen kunnen doorvoeren. Nu verloopt de kwaliteitscontrole om na te gaan of een dossier volledig is volautomatisch.

Stefan Seys, IT verantwoordelijke Simba Toys Benelux

Lees de volledige klantgetuigenis.

Savaco beter leren kennen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We maken graag tijd voor u vrij.

Contact opnemen