Microsoft SharePoint

Microsoft SharePoint is technologieplatform dat helpt om mensen, informatie & processen met elkaar te verbinden. Zo kunnen mensen in een professionele omgeving beter samenwerken, sneller werken en slimmer werken. Hierdoor wordt waardevolle tijd teruggewonnen!

Wat is SharePoint?

SharePoint is een veilig centraal IT-platform voor het opslaan, organiseren, delen en gebruiken van informatie vanaf vrijwel elk apparaat. U hebt alleen een webbrowser nodig. SharePoint positioneert zich als out-of-the-box product waar modulair oplossingen kunnen worden geboden die processen optimaliseert en samenwerking versterkt.

Mogelijkheden met SharePoint?

Het SharePoint-platform wordt vandaag reeds door heel wat bedrijven, klein en groot, vaak en intensief gebruikt. Dit o.a. voor volgende uitdagingen:

Slimmer vergaderen

Samenwerken in projecten

Werken met documenten

Samenwerken met externen

Bedrijfsprocessen ondersteunen met workflows

Integratie met bedrijfsinformatiesystemen


Lees meer over de SharePoint bouwblokken en mogelijkheden op de Microsoft website: https://products.office.com/nl-be/SharePoint/sharepoint-2013-overview-collaboration-software-features

Centraal beheer van informatie betekent dat medewerkers op het juiste moment toegang hebben tot de juiste documenten.

Stefan Seys, IT verantwoordelijke Simba Toys Benelux

Lees de volledige klantgetuigenis.

 

 

SharePoint is er vandaag in verschillende versies: SharePoint Server, SharePoint Foundation en SharePoint Online. Wilt u weten welke versie het meest interessant is voor uw organisatie? Vraag dan vrijblijvend raad aan onze Savaco-experts. We leggen het u graag uit en adviseren u op maat.

Savaco beter leren kennen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We maken graag tijd voor u vrij.

Contact opnemen