Spiromatic

Zowel bedrijven die volop in groei zijn als bedrijven die het moeilijk hebben in tijden van economische crisis, hebben baat bij een gestroomlijnd productontwikkelingsproces. Hierbij worden alle resources optimaal benut, worden er weinig of geen onnodige kosten gemaakt en, last but not least, kan er snel worden ingespeeld op de specifieke behoeften van de klant. Makkelijker gezegd dan gedaan. Maar hoe begint u er nu aan?

Weldoordachte productautomatisatie

We spreken met Steven Maertens, Product Manager & PLM-Administrator met 16 jaar ervaring in productontwikkeling bij Spiromatic. Hij vertelt hoe ze binnen Spiromatic in de eerste plaats d.m.v. weldoordachte productautomatisatie het ontwikkelproces gevoelig hebben versneld. Daarnaast werden ook de interne processen onder de loep genomen en bijgestuurd. Dit om klantspecifieke projecten sneller te realiseren zonder maar enigszins te moeten inboeten aan kwaliteit. Een boeiend traject gestart in 1998 waarvan Steven Maertens graag het volledige verhaal uit de doeken doet!

 Het automatiseren van arbeidsintensieve bewerkingen waaronder BOM-lijsten was een duidelijke doelstelling binnen Spiromatic

Steven Maertens, Product Manager & PLM-Administrator

Sector: Ketel- en silobouw
Regio: Oost-Vlaanderen
http://www.spiromatic.com

Silo-installatie waarbij de gebruikte silo’s ontwikkeld zijn op basis van mastermodellen.

Want to know more about Savaco?

Please contact us without any obligations. We’d love to take the time to get to know you.

Contact us