KENNIS & INZICHTEN

Kennis is impact

Je kennis voortdurend bijschaven is een absolute must. Savaco experts delen graag hun kennis en geven op regelmatige basis hun mening en advies omtrent uiteenlopende IT-thema's, trends en ideeën. Download een nuttig eBook, absorbeer de vele tips & tricks of volg een doorgedreven opleiding aan onze academie. Want kennis is impact.

Ebooks & Whitepapers

Diepgaande inzichten voor duurzame impact

Whitepaper

Duurzaam groeien | stappenplan

Digitalisering opent de weg naar innovatie met nieuwe producten, diensten en businessmodellen. Maar er is werk aan de winkel. Heel wat ondernemingen hebben nog een uitdagend digitaal groeitraject voor de boeg en ‘digitaal matuur’ worden gaat niet vanzelf. Dit vergt tijd, geld en vereist vaak ook de wil om te veranderen. Hierbij is ook het harmonieus samengaan van strategie, technologie, mensen en cultuur cruciaal om succesvol te zijn.

In deze whitepaper reiken we graag een stappenplan aan en krijg je enkele inzichten voorgeschoteld om als organisatie duurzaam te groeien.


ebook

Microsoft 365 Adoptiehandleiding

Met de komst van een nieuwe manier van werken moeten we ook op zoek naar tools die passen bij die nieuwe cultuur. Microsoft 365 stelt jouw organisatie in staat deze nieuwe cultuur vorm te geven door de creativiteit van medewerkers aan te sporen en ze op een veilige manier te laten samenwerken.

Deze Adoptiehandleiding voor eindgebruikers is bestemd voor organisaties die de meest doeltreffende manieren zoeken om zo veel mogelijk uit hun investering in Microsoft 365 te halen. 


Whitepaper

IoT was nog nooit zo toegankelijk

The Internet of Things (IoT) is een belangrijk onderdeel van de toenemende digitalisatie en biedt heel wat potentieel voor bedrijven. Het verzamelen van data via sensoren op netwerkapparatuur is vandaag dan ook dagelijkse kost in veel organisaties. Het analyseren van die data leidt tot transparantie en optimalisatie van de productieprocessen waardoor data een onderscheidende factor in de concurrentiestrijd wordt. 


Melissa Declercq, Technology Consultant en Microsoft 365-expert

6 conseils pour un espace de travail moderne et des employés heureux

En savoir plus
Savaco-nieuwsbrief

Abonneer je op onze kwartaalnieuwsbrief

Meld je aan voor onze Savaco-nieuwsbrief en krijg driemaandelijks een overzicht van al onze blogs, nieuws, events, ... Daarnaast delen we graag regelmatig nieuws en tips over specifieke topics.  Zo blijf je up-to-date.

savaco academy

Volg opleiding en verrijk je kennis

Leer hands-on onze software gebruiken. Van basis tot expert.

In een economie waar kennis steeds belangrijker wordt en een middel om u te onderscheiden, wil de Savaco Academy mensen en bedrijven ondersteunen zodat de gedane investeringen in software optimaal renderen. Om gebruikers de software optimaal te laten gebruiken, voorziet Savaco in een gevarieerd opleidingsaanbod – van basis tot expert.

CAD

Ontwerp complexe producten met CAD

Ontwerp complexe producten met CAD
PLM & PDM

Optimaliseer productontwikkelingsprocessen

Optimaliseer productontwikkelingsprocessen
Microsoft

Leer werken met Microsoft toepassingen

Leer werken met Microsoft toepassingen

Opleidingen op maat of in groep

Het is mogelijk om diverse topics van verschillende opleidingen te combineren. Op die manier kunnen wij een opleiding op maat voor jou voorzien. Hiervoor contacteer je best één van onze consultants, om samen met jou de opleidingsagenda op te stellen. Of je volgt een opleiding in groep met een vaste agenda. Voor elk wat wils!

Waarom kiezen voor een opleiding aan de Savaco Academy?

KMO portefeuille

Erkend dienstverlener voor de KMO-portefeuille


Professionele kennis

Vanuit de vakkennis delen onze professionals hun kennis


Persoonlijke aanpak

Steeds op maat voor jouw bedrijf