Intranet/Extranet

Samenwerken is steeds belangrijker. Zowel intern als extern moet vlot en efficiënt informatie kunnen worden uitgedeeld.

Interne informatie stroomlijnen

Het creëren, implementeren en gebruik van een intranet staat bij veel bedrijven en overheden hoog op de agenda. Volgens Gartner staan bij CIO’s bedrijfportals in de top 10 van technologische prioriteiten en Forrester Research rapporteert een sterke groei in ontwikkeling en gebruik van portal platformen.

Succesvolle ondernemingen zijn in staat met behulp van technologie de juiste informatie op het juiste ogenblik aan hun werknemers te geven. Op die manier krijgen hun mensen meer tijd voor de zaken die echt belangrijk zijn voor het bedrijf zoals het aansturen van mensen, het verhogen van omzet, het vergroten van de winstgevendheid, …. Een weldoordacht intranet is hierbij een belangrijk hulpmiddel.

Intranet is een communicatiekanaal voor het stroomlijnen van de informatie doorheen de organisatie. Het intranet helpt mensen om makkelijker contacten te leggen, beter samen te werken en efficiënter te communiceren.

Intranet met SharePoint

SharePoint is een robuust intranet-platform waarop een interactieve intranetomgeving wordt gecreëerd om optimaal te kunnen samenwerken binnen uw organisatie. SharePoint is dé oplossing voor zowel een HR-portaal, een kwaliteitsportaal of als portaal om uw projecten beter te beheren.

Startend van een voorafgaande gestructureerde analyse door Savaco kunnen wij SharePoint van een out-of-the-box samenwerkingsplatform omvormen tot een portaaloplossing die specifiek aan de verwachtingen van uw bedrijf en uw gebruikers voldoet.

Gebruik makend van het Savaco datacenter of Microsoft Office 365 hebben de gebruikers ook toegang tot hun data en applicaties waar en op wanneer zij willen (op kantoor, thuis of onderweg).

Intranet met impact

Wilt u uw communicatiestromen toegang tot informatie in uw organisatie verbeteren? Spreek met Savaco over een (ver)nieuw(d) intranet of digitale werkomgeving.

Veilig informatie delen met externen

Delen van informatie buiten de organisatie met klanten, leveranciers en andere partijen is meer en meer noodzakelijk. Een extranet kan hierbij een duidelijke toegevoegde waarde voor uw bedrijf bieden. Via een extranet kan u de graad van dienstverlening naar uw klanten verhogen. U kan de communicatiestromen naar leveranciers vereenvoudigen waardoor tijd kan gespaard worden. Extranets kunnen u helpen om uw kosten drastisch te verminderen door eliminatie van handmatige processen en workflows die nu soms een bottleneck zijn om op tijd en binnen budget te werken. SharePoint heeft zich ondertussen ontpopt tot één van de beste extranet-oplossingen op de markt.

SharePoint is niet alleen een krachtige out-of-the-box oplossing, maar ook een platform dat door ontwikkelaars kan gebruikt worden om volledige eigen toepassingen op te bouwen.

Extranet met SharePoint

SharePoint bevat standaard heel wat functionaliteiten zoals documentbeheer, zoekfunctionaliteit, waarschuwingen en aankondigingen, evenals een krachtig gebruikersbeheer. Ook kan de look & feel aangepast worden in lijn met uw corporate branding. Tenslotte biedt SharePoint en flexibel veiligheidsmodel om op een controleerde manier informatie ter beschikking te stellen.

Met de flexibiliteit van de gebruikersinterface kunnen bedrijven customer portals voorzien met integratie van informatie uit andere toepassingen (ERP, CRM,…). SharePoint biedt ook de mogelijkheid voor organisaties om hun intranet-, extranet- en website oplossingen samen te voegen tot één enkel beheersbaar platform en opslagplaats voor informatie.

Savaco is specialist in het bouwen van SharePoint extranet oplossingen. Door maximaal gebruik te maken van de kernfunctionaliteiten van SharePoint kunnen wij extranets leveren met een grote ROI voor uw bedrijf.

Extranet met impact

Indien u overweegt om SharePoint te gebruiken als (nieuwe) klanten- of leveranciersportaal, aarzel niet om contact op te nemen met Savaco. We stellen graag onze expertise ter beschikking.

Savaco beter leren kennen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We maken graag tijd voor u vrij.

Contact opnemen